Good for me!

Nu har jag jobbat i fem hela dagar och det känns bra, jag ska även jobba imorgon så det är 6 dagars vecka men jag gillar det! Nu börjar det närma sig Augusti också, eller närmare exakt så börjar det imorgon. Så snart bär det av till skolan också men det ser jag också fram emot.

Idag åt jag och Jonathan Sushi till lunch, yummi! Riktigt gott var det även fast man satt på jobbet och åt, men jag måste börja äta det oftare precis som med kinamat. Det är också sådär riktigt gott. Någon som håller med mig?

Det var gott med sushi även fast vi åt det i butiken
så man fick använda det man hade :)


Jag hittade även en kul påse liggandes undanlagt i butiken, det var nått kulaktigt, alltså små kulor i den.. Jag vet inte alls var det var men det stod iaf "DO NOT EAT" på påsen. Ja, hur dum tror dom att man är?

Ibland undrar man nog om dem inte skojar med en?
HAHA, ofta man skulle äta allt liksom?


Skvaller skadestånd!

Prinsessan Madeleine har utsatts för en skvallerkampanj eller liknanade, då kräver dem såklart pengar för de problem och men det orsakat och liknanade.. Det handlade bland annan om att dem tror att Madeleine är gravid samt att hon har äktenskapsplaner. Är detta värt 400 000 Euro? Ska man få närmare 4 301 600Kr, nejdu det är lite väl mycket enligt mig..

Nog för att hon ser bra ut och vill få ut en del i skadestånd förstår jag men inte överdrivet mycket!





Vad tycker ni om att det blir ett stort skadestånd bara för att hon har kungligt blod?

Sex and the city 2

Jag hoppas alla har bokat in den 28 Maj 2010, för då släpps nämligen Sex and the city 2. Det vill ingen missa.. Jag längtar redan även fast det är lång tid kvar!


Underbart att det kommer bli klart med en till film,
så länge kan man kolla på säsongerna om och om igen!


Den 28 Maj så är det klart, Me like!



Vad tycker ni om Sex And The City?

Dags för film?

Dagen har som vanligt spenderats på jobbet. Helkul dag och trevligt folk.
Efter att jag kom hem så har jag bara slappat, idag var jag väldigt trött.. Det var nästan så att jag somna när jag satte mig vid datorn, då är det illa!

Nu sitter jag här och försöker komma på nån bra film man kan kolla, eller är det någon som håller koll på om det är något bra program på teven? Just nu känns det som att jag skulle somna om jag la mig ner i soffan eller sängen men vi får se vad man kan hitta på.. Lugn kväll ska det i bli i alla fall..

Jag funderar på att kolla på den underbara filmen, Sex and the City the movie. Den är riktigt bra, det kan ingen förneka..


Filmen är bara för bra!

Kvällen den 28/7!

Det kom aldrig upp några bilder från kvällen den 28 när jag var i Örsundsbro, därför tänkte jag slänga upp lite nu..


Några trevliga vänner, vi hade riktigt kul!


den lite mer mörka sidan, inga blondiner på bild. Haha!


Tillsammans hade vi också kul.
Jag och Shelina


Vissa hade mindre kul och gick iväg för att posa, jag diggar mitt gula hår starkt

Shopping från min sida

Eftersom det blev en sväng ner på stan under eftermiddagen idag så passade jag på att köpa hem lite saker som jag behövde. Det blev lite småplock så nu kan jag leva ett tag till.


Det blev då lite kul shopping idag,
Saltvatten spray från Björn Axen, 2st deo från Gant,
dagkräm från Neutrogena och avslutningsvis ett lypsyl från ccs
.

Jag var jätterädd att det där aloevera lypsylet skulle lukta konstigt som aloevera kan göra ibland men det luktar riktigt gott, me like!

Hemma efter grillnatta!

Nu är jag hemma från grillnatta och kvällen med alla vänner. Det hela började med att jag drog ner och satte mig med Christian & Sarah, alltid lika kul att träffa dem. Sedan så blev det en del prat och det var några som spelade på torget så vi satt och lyssna på de. Inte riktigt min stil men det är kul att det händer nått i Enköping i alla fall.

Sedan blev det mycket att man hälsade på folk, kul att träffa så många under samma kväll..

Kvällen rullade på och vi blev hungriga och det blev en tripp till Mcdonald´s, och jag tackar Jens för skjutsen fram och tillbaka, snällt av dig!

Jag vill påpeka att McDonald´s har skaffat sig lite stil när det gäller hamburgarna.
Jag testade deras nya variant som dom har nu som heter Chicken Napoli. Riktigt god kyckling och bröd men dressingen var inte riktigt vad jag tycker om men i det hela så var den riktigt god. Inte den vanliga kladdiga och sliskiga hamburgaren här inte!


Förpackningen, inte dåligt?



Innehållet var ännu bättre, visst ser det gott ut?

Efter att ha varit på McDonald´s så åkte vi in till stan och grillnattan, jag träffade ännu fler vänner och hade ännu roligare. Men allting slutade inte här. Tomasz och hans vän Josephine kom förbi och hämtade upp mig på stan sen fortsatte vi vår resa hemåt. Vi stötte också på en gigantisk trådrulle, hm.. Någon måste ha varit på lite för bra humör eftersom den var utplacerad på vägen.


Jag är ingen fotograf, det kanske syns? Haha!


Jag fick ta Tomasz plånbok så jag posade lite med den :)

Sedan var man hemma och nu sitter jag här och försöker få in lite bilder på shoppingen under dagen, tänkte visa lite kul köp som blev gjorda idag.

Grillnatta i Enköping?

Nu ska jag snygga till mig lite och sedan dra ner mot stan. Ikväll är det grillnatta i Enköping, om jag ska vara ärlig så vet jag inte riktigt vad det innebär så det återstår att se. Kul ska det bli, jag ska ner med några vänner. Jag hoppas det blir trevligt!


Stress, stress & stress. Jag måste sluta stressa!
Nu ska jag springa iväg, mer uppdateringar kommer senare. Jag ser fram emot kvällen!

Ha det bäst!

Välj rätt parfym!

Jag tänkte passa på att tipsa om en sak!

Det var nämligen om en sak jag inte har haft så mycket kunskap om men nu har jag tagit reda på detta problem.

Undrar du ibland varför din parfym försvinner efter en timme eller två?

Välj rätt parfym!


Det är nämligen så att alla parfymer passar inte alla, det kanske man förstår men varför?

Det hela ligger till så att det baseras på ditt ph-värde i kroppen, så om du har ett lägre ph-värde ska du ha en viss parfym medans om du har högt ph-värde ska du ha en annan parfym.

Det du kan göra för att välja rätt parym är det att du kollar upp ditt ph-värde och det kan du bland annat göra hos din husläkare eller liknande. Efter att du har gjort det så vet du då vad du ska ha för parfym.

Då när du ska köpa parfymen så berättar du vilket ph-värde du har. Då kommer dom kunna hjälpa dig att välja rätt parfym och det kommer göra att den sitter och håller lukten längre på din kropp.
Visst är det underbart?

Avslöjande, ROSA!

Ni kanske undrar varför jag länkade till två rosa datorer tidigare?

Det är nämligen så att jag tänkte berätta en sak om de..
Jag tänkte då berätta att jag, jag som är kille har en ROSA dator. Jag tycker det är helcoolt då det inte är som alla andra då dem har svarta eller vita, jag tycker att det blir så tråkigt då. Jag gillar mer färgglada saker, därför blev det en rosa!
Vad tycker ni om att en kille har en rosa dator? Klassas det som bögigt eller är det helt okej?

Visst är den riktigt snygg!
En direktlänk till datorn och dess specifikation om den: Rosa Dator

Jag är helnöjd med min dator och ser inget dåligt med den så nu vet ni vart de flesta blogginläggen kommer ifrån.


Skriv gärna vad du tycker om att en kille har en rosa dator!

Dåligt av mig, skärpning!

Hej!
Tyvärr vart det dåligt med uppdateringar igår. Det hela började så att när jag väl kom hem så slängde jag i mig lite mat sedan så begav jag mig mot Örsundsbro för att unna mig en skön kväll med vänner. Det hela vart riktigt lyckat, vi hade jättekul allesammans :) Jag hoppas på fler kvällar i denna stil. Bilder från kvällen kommer också dyka upp idag eller senare ikväll så håll utkik!

Mitt löjliga avslöjande kommer ikväll, jag ber om ursäkt att det har tagit tid. Därför att igår var det som vanligt ändrade planer, men jag lever för det!

Jag är hemma nu och har hunnit med att sola med syster samt att det blev en tur förbi på stan då det inhandlades ett och annat. Vad det blev får ni veta senare, kommer även bilder på dagens lilla shoppingtur..

Hemma efter jobbet!

Hej
Nu är jag äntligen hemma efter jobbet, träffade på ett par vänner nere på stan. Det gjorde att jag blev kvar längre än väntat. Dagen har varit riktigt kul! Hoppas ni också haft en bra dag..

En rolig sak som hände under dagen..

Jag - (Kollar mot kollegan och säger) TITTA!?! (Vi båda kollar på kvittofliken som sätts på varje kvitto)
Kollegan - Oh, gosh..
Jag - Huh?! Hur hamna den där?
Kund - (Kund börja undra.. och säger) Är det nått fel?
Jag - Nej, inte alls och vänligen räcker över kvittot som planerat.
Kunden går...
Jag - Fy helvete! Hur kunde den hamna där?
Kollegan - I don´t know, inte najs i alla fall!

Det visade sig efter att ha tänkt efter att det var en fluga som hade vid ihoprullningen av kvittopappret (i fabriken där dem görs) då så hade det fastnat en FLUGA mitt i allt.
Kunden fick då denna fluga som en sovinir på sitt kvitto längst upp och helt inmosad, grattis till honom, det händer inte varje dag :) !


Det är inte najs med flugor på kvitton!


Morgonens fråga!

Godmorgon på er alla. Klockan är mycket och som vanligt blir det en hel del stress så här på morgonen. Jag måste tänka på att komma upp tidigare på morgonen så jag slipper att stressa. Det ska jag lova ändring på!

jag tänkte till och med avslöja en sak senare idag ;)

Nu till morgonstundens fråga.

Kika in på de här två länkarna som går till två olika datorer, sedan vill jag ha en kommentar om vilken som var finast.

Nummer 1,  Dator

Nummer 2, Dator

Vilken tycker du är snyggast? Gärna en liten motivering om ni så har!

Dagens perfekta!

Det börja närma sig sängdags och jag känner att det har varit en toppen första jobbardag. Det började stressigt men avslutades riktigt skönt. Jobbet har gått bra hela dagen då det flöt på i stort sätt hela tiden, kul! Sedan efter jobbet så var jag och sola. Det var en helt underbar avkoppling efter jobbet. Det är något jag kommer att fortsätta med, wohoo! Det var som att man slumra till ett tag där under den stekande värmen.

Kvällen fortsatte med massa avkoppling framför teven, något som också var underbart. Det vart till mesta del Beck som jag följde, dem är alltid lika bra. Vad tycker ni om dessa Beckfilmer?
Men nu börjar det bli dags som sagt.. Klockan är mycket och det är jobb imorgon som vanligt, något som jag ser fram emot :)

Självklart ska brillor & luvan på innan läggdags!

Godnatt på er alla!


Kväll igen

Hej, första jobbardagen idag sen jag vet inte när. Eller jo.. Det var strax före midsommar kommer jag ihåg. Det har gått riktigt bra idag och jag ångrar inte en sekund att jag gick upp i morse för att jobba, okej.. De första sekunderna eller rättare exakt de första minuterna var jobbiga men sedan så var det helt okej att vara uppe tidigt för en gång skull.

Nu är klockan över 20.00 Det betyder att Lotta på Liseberg har börjat men även så Simpsons så man får väl zappa hela kvällen mellan olika kanaler. Efter Lotta på Liseberg så börjar ju Beck. Men samtidigt så börjar 2 ½ män. Vad ska man göra i dessa lägen, det är alltid lika jobbigt?!

Inspelningsbar box, nästa!


Vissa är till och med snygga!
Vissa av dessa inspelningsbara boxar är till och med snygga, det gör att man vill ha den ännu mer. Det här är en variant från Samsung, för övrigt så har jag börjat gilla Samsung mer och mer då jag har börjat köpa mer produkter ifrån dem.

Me like!

Vi hörs!

Stressmorgon!

Godmorgon!

Nu har jag slängt mig in i duschen och hunnit ätit en god frukost, väskan packad och måste gå till jobbet. Jag ser verkligen fram emot det.

I natt så drömde jag nått väldigt konstigt, jag vet inte var det va men läskigt kändes det som. Jag vaknade också klockan 07.00 i panik om att klockan skulle vara mer. Det kändes inte bra att börja veckan på detta sätt men nu ska det bli ändring på det.



Ungefär såhär såg dockan ut som var med i drömmen, så där riktigt äckligt! Sedan så vaknade jag upp, uhh... Inte kul alls!

Dags att gå, vi hörs!

Dags för jobb igen!

Jag sitter och småladdar inför imorgon då jag ska tillbaka till jobbet. Jag har varit ledig nu i tre hela veckor och det har varit riktigt skönt. Men nu blir det tillbaka till den tillfälliga vardag under sommaren. Under min ledighet så har jag hunnit med en hel del men jag har haft stunder då jag längtar tillbaka till jobbet, det kanske låter sjukt men jag stortrivs där.

Jag jobbar för övrigt i en datorbutik som finns bland annat här i Enköping. Den heter Alina systems, det är en lite mindre datorkedja som finns nu i 4 orter. Ni kan besöka deras hemsida här eller klicka på loggan nedan: Alina Systems

Så här ser deras logga ut

Jag kommer jobba mellan ca: 9-18.30 och kommer komma hem runt 19, så uppdatering ska jag försöka hinna med både före och efter jobbet.

Har ni frågor så är ni välkomna att fråga!

Hos Tomasz igår

Igår så spenderades kvällen hemma hos en underbar Tomasz, det vart både det ena och det andra men korv med bröd är alltid en höjdare, eller hur? ;)

Man fick träffa väldigt mycket nytt folk men det är alltid lika roligt, jag hade superkul tillsammans med dem alla.
Det här måste göras om!


Här är Natta, Tomasz som höll i det hela och Saga


Några blondiner och då skulle Tomasz självklart va med


Jag & Paow


Natta & Tomasz


Avslutningsbild på Paow



Morrn morrn!

Godmorgon!
För en gång skull blir det en morgonuppdatering och jag känner mig riktigt stolt. Det känns skönt att börja dagen med något riktigt kul och bra!
Igår så hade vi alla riktigt kul och jag träffa väldigt mysigt folk. Jag är helnöjd. Bilder från igår ska jag slänga upp senare under dagen, det lovar jag!

Nu ska jag gå och sätta på mig nått riktigt skönt och sedan kolla på teve, mys ska det vara.
Det är i alla fall söndag. Denna helgen ska jag göra det till en bra söndag!


Den tiden då jag älskade mitt hår mer än jag gör nu
Synd att den smutsiga spegeln förstör allt

Nu börjar det bli lite tjatigt men jag säger det en gång till. Jag börjar få utväxt och jag är jätteglad över det, det syns inte mycket alls men det är i vilket fall lite utväxt som har kommit. Snart kommer det till och med synas på bild. =D

Stress som vanligt

Hej på er alla! Jag måste komma igång med lite morgonbloggning men här kommer en uppdatering i alla fall.

Som vanligt i min vardag så blir det stress. Nu har jag stressat färdigt för idag. Jag skulle möta några vänner uppe vid stationen men eftersom jag är så seg och tog lång tid på mig att bli klar så blev det inte så heller.

I alla fall så är jag klar med allt nu och ska åka. Så nu ska jag till Tomasz, där också Amir & Paow befinner sig. Hoppas det blir en lyckad kväll med er.

Tomasz, förlåt mig för att jag är så seg!



Hoppas alla har det bra, för det har jag!
Uppdatering kommer förhoppningsvis ikväll med massa bilder.


Nytt i bloggen

Nu börjar det bli en del inlägg här i bloggen och jag har nu börjat kategorisera upp alla inlägg.
Jag har än så länge några olika kategorier men jag tar gärna emot fler förslag på kategorier, det uppskattas verkligen. Alla förslag är bra!

Jag tänkte också ställa frågan, saknar ni nått i bloggen? Borde jag skriva om nått mer eller ta bort nått som jag skriver om?

Tyck till och jag vill lyssna på dig!

Liten stad?

Igår när jag satt på en buss så kom jag genast på att, shit vilken liten stad jag bor i.
Därför tänkte jag dela med mig av saker som gör att man vet att man bor i en liten stad.
Det kanske inte är så kul att få det bekräftat men så här kände jag.


I övrigt så är detta vårt McDonalds, och det tar en bra bit att gå från centrala Enköping.


Du bor i en liten stad om...

  • Bussschaufförerna hälsar på varandra och känner varandra, när dem kör
  • Om du bestiger stadens högsta plats så ser du utöver hela staden utan problem
  • När du åker tvärs över staden så tar det mellan 5-10 minuter
  • När du går på stan så träffar du ca 5 personer och du känner alla, de finns ingen du inte känner?
  • Du behöver aldrig boka bord på restauranter eftersom dom endå aldrig är fulla
  • Alla klädstorlekar finns alltid i alla butiker eftersom det är så få som handlar där
  • När du står mitt på torget så ser du alla butiker, och nu menar jag näst intill alla
  • Du får gå en lång väg för att hitta en butik som har öppet efter klockan 00.00

I feel better!

Hej allesammans!
Igår vart det väldigt dåligt med uppdateringar, jag skulle trycka in minst ett inlägg till men det blev inte av och nu ska jag berätta varför.

Vi börjar väl från början. Det hela startade med en omplanering (som vanligt), från ingenstans blev det klart att jag skulle dra till Stockholm som igår. Då jag hade ynka 20 minuter på mig att fixa i ordning mig så det blev inte mycket fixat. Men som kan hända alla så såg jag med en gång att jag inte skulle hinna och bestämde mig för att ta nästa buss/tåg istället. Då fick jag lite mer tid på mig att fixa med allt innan avfärd. Jag hade varken ätit eller fixat mig då detta blev klart. Så det var bara att slänga i sig nått snabbt då som tur var så hade mamma lagat mat, det gjorde det hela lite lättare. Sedan snabbt som bara den så fixa jag mig sedan iväg med en hisklig fart. Jag kom precis i tid och kunde pusta ut!
Det tråkiga var bara att det regna hela vägen och jag blev blöt! Allting var förstört..

När vi väl var framme så mötte jag upp en vän, sedan så åkte vi vidare till stället vi skulle spendera en stund av kvällen som var kvar. Det var riktigt trevligt till en början. Sedan bestämde vi oss för att dra vidare till ett annat ställe. Vägen dit blev mer komplicerad. Vi var på Valhallavägen och skulle vidare mot yttre delen av Stockholm, närmare exakt solna. Efter att ha tagit sista t-banan som gick så skulle de gå nattbussar men det gjorde ju det inte så klart. Men ack vad vi letade och inte nog med det så fick vi sällskap av 3st pojkar på en moped, jag säger bara det. Aldrig mer bergshamra. Dom på mopeden förföljde oss och irriterade oss till max. Men till slut så blev vi av med dom och kunde ta en taxi vidare till stället vi skulle vara på. Vi kom fram och fick ett väldigt fint bemötande och det var trevligt. Riktigt socialt och kul sällskap. Efter att ha pratat och umgåts, till och med en film. Så vart det dags för hemfärd. Det vart bussresa hit och dit med följd av tåg så kom man äntligen hem. Men jag vill säga att det har varit en riktigt kul kväll ändå, trotts allt som hänt. Hoppas ni hade lika kul som jag!

Det var några som jag var med större delen av kvällen.


Chris, Linda & Jag


Nu är klockan närmare 12 och jag funderar på att ta tag i jobb, så man kommer igång ett tag innan plugget drar igång igen så man känner sig redo och har vänt tillbaka på dygnet.

Lycklig morgon!

Med någon konstig anledning så vaknade jag med ett lleénde på läpparna och som vanligt fixade mig lite i badrummet. Det jag reagerade på var att längst ner i hårbotten var det mörkt hår! Kan ni förstå, det var mörkt! =D
Det innebär att utväxten börjar redan komma, men väldigt smått. Jag är så glad att det går framåt..

Dagens planer betår nog av att vara med några vänner och hitta på något kul. Mitt självförtroende är på max och ingenting kan gå fel. Ner till stan vet jag inte om jag orkar, jag känner mig för lat just nu.

En låt jag lyssnade väldigt mycket på inatt som också väckte en hel del minnen..


Original videon var med väldigt lågt ljud, därför blev det denna.


Nått ovanligt på vägen..

Nu är man hemma efter att ha spenderat dagen i Enköpings centrala delar eller vad man ska kalla det. Enköping är så glesbyggt så man vet inte om man är i stan eller på landet? Ja, det känns nästan så. Jag och Tomasz pratade om det när vi gick hem. Tyvärr så blev det inte så mycket bilder från dagen men jag måste börja med att vi såg något väldigt ovanligt enligt oss nämligen....



Skåda denna varelse, det är en larv mina vänner. Nej, nu överdriver jag men den var helt klart stor! Det som gjorde det hela till en grej var dens svans..? Det var nämligen så att svansen var blå. Hur ofta har larver svans och hur ofta är en svans blå? Ja, det var lite underligt i vilket fall som helst.

Vidare ner mot stan så vart det mest bara lite inspiration samt lite tips till köp längre fram på grund av dålig fantasi just nu. Jag hittade lite prylar som jag skulle vilja ha men som vanligt velar jag för mycket när jag ska göra nått, och jag hatar det.
Vi skulle även in på lite andra affärer men så blev det inte eftersom klockan blev mycket och affärerna var stängda när vi väl stod där utanför. Det kändes som att vi fick till det rätt dåligt med dagens shopping eftersom det enda som blev köpt var en french hotdog till Tomasz när han blev hungrig. Imorgon skulle jag behöva ta mig ner till stan igen men jag har lärt mig att inte planera eftersom det aldrig blir som man tänkt sig.

ut, ut i solen

För ett bra tag sen så åkte Chris hem och efter det har jag fixat lite här hemma. Nu bär det av ner mot Enköpings lilla prydda centrum. Inte mycket att stöka i men behöver man nånting så gör man, det finns trotts allt lite affärer att gå i.

Tomasz kommer snart och då ska vi gå ner. Solen skiner och det är helt underbart, jag lyser nästan lika mycket som solen och jag älskar det! =D
Precis som jag ville ha det, right?


Jag sitter precis innanför dörren i vår trappa,
en riktigt behaglig plats om man vill få ont i rumpan.


Mat & Hemfärd

Vi började att traska mot Mcdonalds. Jag och Chris gick medans Niclas cyklade, men vissa var lata och frågade hela tiden om man fick låna cykeln för det tog ett bra tag att gå till McDonalds.

Det var då denna person jag syftade på när det gäller lathet, hmm.. ? ;)

Efter den långa promenaden var vi framme och vi skulle äta. Det var ett tag sen det var så gott med mat, det kändes som att man fick kämpa lite efter den i och med att vi gick så långt och att det började regna. Vi satt och halvfrös samtidigt som vi åt, det var inte kul! Vi fick mycket ångest när vi satt där och kollade ut och såg att det var näst intill kolsvart och det duggade lite lätt. Men men..

Vi tog våra saker och började gå hemåt. I samma stund som vi lämnar McDonalds parkeringen så kommer en bil sakta körandes och stannar brevid oss och frågar om vi vill ha skjut, vi kolla på varandra och blev jätteglada. Det kändes som att det inte var sant.. Det regna, det var kolsvart ute och vi ville allt utom att GÅ hem. Vi tog risken och tackade ja. Efter bara 5-10 minuter var vi hemma och det kändes så skönt. Vi var ÖVERLYCKLIGA vill jag säga. När vi skulle gå av så ville jag tacka genom att ge pengar men det nekade han starkt till att han ville ha. Då blev jag lite småsur för jag ville verkligen visa min tacksamhet för att vi fick åka hem. Men det slutade med ett handslag och sedan klev vi ur bilen.
Jag fick en sista kommentar som vi även pratade om på vägen att han bland annat vet hur det känns att gå hem i både det ena och det andra vägen så det sista han sa va:
- Spar dom pengarna och hjälp någon annan stackare som måste gå hem i oväder.

Jag kunde inte mer än att le med mina ögon. (Jag undrar själv ibland hur jag formulerar vissa meningar), men det kändes så underbart i vilket fall som helst.

Denna söta person åt jag med på McDonalds :)

Nu är vi hemma då, och jag har precis bäddad sängen. Jag är bäst på det, då det ser ut som en riktig kung ska sova i den :) Nu blir det mer mys och slapp med film i min kungasäng!

Nu ska vi ut!

Nu har vi suttit inne och fixat oss. Samt att vi har kollat väldigt mycket på tv men nu är det maaaat som står på schemat!
Ibland går dagarna fort men ibland går dom segare.. Idag är en dag som är någonting mitt emellan..

Nu är det nog om tjatat om dagen, nu ska vi bege oss mot Donken, ibland är det bra med tjockismat! (a)

Snygga killen på bild, det ljusa håret sitter kvar!

Det kommer mer uppdatering senare, ha det bäst så länge!

En vanlig tisdag

Idag har jag varit riktigt slö eftersom Niclas höll mig uppe hela natten, tack för de? Sen kom en till vän till mig tidigt i morse och vi fortsatte att kolla film så man kan väl säga att det blev lite som ett film maraton, kul hade vi i alla fall! Vi kollade bland annat på Beck, Madagascar 2 & Haja Läget. Så lite barnsliga kanske vi var men de får man vara ibland :)
Nu är godiset i stort sätt slut och även så colan. Vi håller på att fixa oss lite smått så nu blir det dags för nya äventyr, hehe!

Jag kan inte sluta tänka på alla pensionärer som kollade på mig igår, det var så underligt att en människa som är jag i det här fallet, kan locka så många ögon på sig på en och samma gång. Det var sjukt!



Jag saknar mitt gamla hår :(

Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter en lång promenad och träffat lite vänner. Riktigt kul har det varit men nu är vi trötta i benen.
vi gick förbi nått ställe där det var relativt mycket pensionärer, och gud.. Ja, det kändes som alla stirra på mig och att alla skulle kommentera mitt hår, men jag är glad att jag kan bjuda på nått i alla fall. Jag tänkte samtidigt att jag vet att jag är ful, så kolla inte. Men jag hoppas att ni har det roligare än mig, för just nu lider jag känns det som. Snart är det över, då är snygg Victor tillbaka igen ;)
 
Nu ska vi sätta oss ner och tjocka oss med godis framför beck som började för ett tag sen, sedan blir det mer film för våran del!


Gott måste det vara ! =D



Lite bilder blev det också på vägen hem, och de bjuder vi på för den här gången.

Jag lever trots att mitt hår ser ut som det gör..


Niclas letade upp första bästa trädet och ställde sig för att posa :)

Redy and go!

Nu har jag varit med Niclas ett tag och nu har vi bestämt oss för att dra ut. Jag har hunnit med lite småsaker och vi har suttit och pratat samt att kolla på massa roliga klipp, det behöver jag just nu. Men nu blir det att träffa flera vänner till oss för nu ska vi ha kul.
Jag kan inte sluta tänka på mitt hår, det är så.. så, vitt.. Ge mig utväxt :)

Kan man se ut så här?

Jag nekar starkt till det men så här ser jag ut för tillfället.

Akut hårhjälp, tack!

Nu var det klart och lite efterfixning efter färgningen. Jag vet inte vad jag ska säga om det men jag är inte nöjd.
Någon som har nått förslag på vad jag ska göra med mitt hår?

Det enda positiva jag finner i att jag har färgat håret såhär. Det är att det börjar bli så slitet så det knappt orkar locka sig och de gör i sin tur att det blir lättare att platta håret, det är skönt!


Min jättesura min kom efter att jag har sett mig själv i spegeln och tänkt.. Hur ser jag ut?!?
Jag fattar inte hur jag ska orka stå ut med att jag ser ut som jag gör just nu :(

Jag hoppas verkligen mitt hår växer ut lika fort som vanligt nu, i det här läget uppskattar jag verkligen att håret växer fort. Så ge mig nu lite snygg utväxt för det här kommer jag inte att göra om. Men det var väl värt att testa och se hur ful man blev i blont hår... Hm, nja.. Det är tveksamt.

Nu ska jag ringa några vänner och komma bort från det här med hårfärgen, för nu behöver jag annat att tänka på.

Syster, ja?

Ett litet svar till den "anonyma" kommentaren som tyckte att jag bara var med min syster..

Till att börja med så är det nämnligen så att jag och min syster har varit ifrån varandra i drygt tre veckor, därför har vi spenderat väldigt mycket tid tillsammans denna helg. Vanligtvis är det inte så här mina helger går till, men jag kände att jag ville ta mig tid till henne. Nu är helgen över och det är måndag, alltså en start på en ny vecka.

Nu ska jag färga håret, igen.. Jag ska få bort de sista gula som sitter i :)



Som ni ser så har Jane Hellen Mood. Väldigt stort urval när det gäller blonderingar, jag tycker att det är dem absolut bästa när det gäller blonderingar som man gör själv. Dom har även en så kallad "sling blond" som är gjord för att man ska just slinga, så det märks att dem vet vad man vill ha för blonderingar. Så vill ni få en ljusare hårfärg eller blondera er som jag testade med att göra, använd då Jane Hellen Mood.

Men nu dags för färgning.
Here we go, bort med det gula! :)

keka reka!

Mamma ropade för ett tag sen.. - Kom upp och ät räkor. Självklart kommer man uppspringandes då. Vi satt där en bra stund och tryckte i oss massa räkor, det blev ett helt kilo räkor så nu kan man räkna med att magen bullar upp sig lite fint tills imorn. ;)

Jag hitta ingen bra film så nu skriker syster om att sjunga singstar. Så nu blir det dags att äga upp systern på läktaren, själv ska man ju stå på scen.
Min sångröst är ju min starka sida, NOOT! Men jag ska ändå vinna :)
Sen kommer jag somna gott med alla vinster och känna hur min sångröst ekar i huvudet. åhh...



Jag kan också, fast bättre!

Önska mig lycka till! =D

Kvällspromenad

Det har varit rikitigt dålig uppdatering av mig idag men det ska bli ändring på det. Jag och syster kom i alla fall iväg senare under kvällen och tog oss till affären. Wohoo liksom! =D

En lång promenad blev det verkligen och vi träffa en del på vägen. Men nu är jag hemma igen och det är dags för nån bra film hade jag tänkte mig. Vad det blir vet jag inte än.



Jag är inte så speciellt nöjd med hårfärgen så det ska det bli ändring på.
Tack för kvällspromenaden syster & vänner!

Slappardagen!

Nu har jag verkligen fått det bekräftat, söndagen är veckans slappardag. Man behöver inte göra nått speciellt om man inte vill eller känner för det.
Min dag har än så länge bestått av mys framför teven, massa Simpsons och Family guy, jag tycker det är helt underbart.
Jag funderar på att kolla på Sex and the City, det kan man kolla på hur mycket som helst.


Ojoj, det är så underbart med Sex and the City!

Idag blir det mer eller mindre att slappa hela dagen, en tripp till affären ska jag nog orka med för att inhandla lite godis och chips. Eller så tar jag tag i dagen och ringer några vänner. Just nu vet jag inte för nu ska jag kolla Sex and the City.

Ha det bäst!

Nya hårfärgen

Hårfärgen - Klar
Mat fixad  - Klar
Vänner kommit - Klar

Ja, som ni nu kanske förstår har jag hunnit med både det ena och det andra. Det började med som jag skrev att jag färgade mitt hår. Efter det var det bara att sätta igång med maten direkt, eftersom min syster var hungrig. Lika kul som alltid att vara duktig i köket. Idag grillade vi med 2 stycken vänner, och det är nu avklarat. Just nu sitter vi alla på vår altan och bara njuter av den fina kvällen.

Som jag även lovade tidigare så kommer en bild på min nya hårfärg. Jag är lite ovan vid den ljusa hårfärgen, men med lite mer silverschampoo så kanske jag får den hårfärgen jag vill ha. Men det återstår att se! :)


Jag framför grillen :)

Jag blev kanske trött efter maten så jag bestämde mig för att sätta mig i vårt gröna gräs och visa mitt snygga hår.. Noooot! =D

Vad tycker ni nu? Passar jag i blond hår eller inte?

Hårfärgning

I några dagar nu har jag funderat på att färga håret och först idag tar jag tag i det hela. Jag är lite osäker på hur det kommer bli. Men snart kommer slutresultatet, det blir spännande att se. Det blir mer eller mindre helblondering denna gång.
Sitter med min blondering i just nu och hoppas på att det bleker riktigt ordentligt. Wohoo! =D

Jag har inte färgat hår allt för många gånger men jag har testat en del sorter och jag tycker denna är kanon!
Jag änvänder mig av denna hårfärg i detta nu :)

Uppdatering kommer senare med slutresultat! =D

Vad var det jag sa?

Igår fick jag visa mina kunskaper igen i köket. Efter maten så var det ju så klart efterrätt, då var det bara att ge sig ut och plocka smultron på baksidan. Precis som jag skrev tidigare, det var verkligen fullt med smultron och stora var dem, sjukt stora. Till smultronen hade vi glass, och det var supergott.


Okej, inte bästa bilden men det är min och systers efterrätt iaf.
Det var bara att lasta på massvis med smultron.



Sommarvarning!

Dagen har än så länge varit riktigt fin. Solen skiner med bara några enstaka moln. Det är underbart, tänk att vädret kan göra så stor skillnad. Jag känner mig 100 gånger gladare och piggare när det är skinande sol ute.

Jag tänkte bjuda på en liten sommarvarning här trots det dåliga vädret som kommer och går i stort sätt hela tiden.
Det här är jordgubbar som är plockade ute i trädgården. Lite mindre, lite godare eller? Jag är hur som helst lite stolt över att någonting bra växer i trädgården.



mina söta små jordgubbar :)

Det blev inte så många jordgubbar men jag tänkte ge mig ut på en smultronjakt, och då ni. Då ska ni få se på smultron!

Hörs senare!

Mat & pratstund

Dagen börjar lida mot sitt slut och det blir inte riktigt som jag hade tänkt mig med dagen.
Jag fick åtminstånde saker gjorda men hur som helst så finns det fortfarande saker kvar att hämta av kvällen, och då menar jag bra saker.

Efter att ha varit hemma en stund så åker mamma iväg, precis i tid till att jag och min syster blir hungriga så vi fick laga vår egen mat. Rättare sagt var det jag som lagade maten men hon hjälpte i alla fall till att äta upp den. :)
Jag fick som sagt visa mina färdigheter i köket och det smakade gott! Till och med min syster tyckte om det, pluspoäng till mig! Efter den ansträngande matlagningen så vart det en pratstund med syster och nu blir är det dags att smida nya planer inför kvällen.



Mästerkocken kan till och med posa framför spegeln
 efter en lång stund framför spisen, jag är duktig!



Dagens aktiviteter?

Efter många om och men så har jag äntligen tagit mig upp från dödsbädden och slitit mig från teven. Det är inte lätt alla gånger må jag säga..
Jag måste ta mig nått att äta medans torsdagen rullar in. Idag ska jag ta mig ut och hitta på nått riktigt roligt, undra om det går att bada? I vilket fall har jag semester. Eller nej, jag är liten. Vi kallar det sommarlov. :) Jag hade hoppats på strålande sol idag men man kan inte alltid få som man vill, även om man önskar. Det är lite småmulet här med andra ord..

Man kan inte vara pigg alla gånger..





Bloggstart!

Hej!

Nu är det dags för mig att ge mig in i bloggvärlden, ni kommer få följa mig och ta del om min omgivning. Det kommer handla om allt från mina vardagar till det mest konstiga som händer här i världen.




Jag tänkte att det är lika bra att börja med en bild på mig själv.

RSS 2.0