Nudie kär!

Dagen med Fysik B och Matte D, inte det roligaste.

Efter att ha plågats igenom skoldagen så stannade jag kvar i Västerås, när jag hade slutat så kom Josse och vi gick runt lite på stan. Drog vidare för att äta shushi, mycket gott :) !

En vidare shoppingtur ledde till att jag köpte ett par jeans efter många om och men..!


Nudie jeans, 999:- Schysst pris och jag är helt kär i dem!

Efter att ha fixat byxor så drog vi in på H&M och köpte lite presenter till Sebastian som fyllde år igår. Helkul det med! Tack för kvällen Sebbe, superkul och riktigt mysigt!

Sen vidare från H&M till MQ som hade kvällsöppet för medlemmar, 20% på allt i butiken sitter ju inte helt fel. Jag provade en hel del saker men ingenting som lockade, dock hittade josse en t-shirt med blod och rävar på, bleeeee!


MQ, just for fun! Kul att se alla som sprang in för den lilla rean ;)

Som sagt så vart den en kväll som spenderades hos Sebbe efter att ha varit på MQ.
Jag har haft en superdag trots att jag fortfarande inte är helt frisk, men är hemma och ska lägga mig för att orka upp imorgon. En fullspeckad dag imorgon också!

Den drar igång redan vid klockan 9 då jag ska på utbildning med Symantec för att lära mig nått nytt, riktigt kul ska det också bli!

Godnatt på er!

Läggdags

Nu sitter man här, jag kan sammanfatta dagen rätt kort. Det blev mycket sova i och med att jag var hemma.
I morse gick jag upp och sjukanmälde mig själv för andra gången. (På vår skola måste man vara 18år för att få sjukanmäla sig).


Första gången jag sjukanmälde mig själv var när jag var 17, då var min mamma utomlands och min pappa var på jobbet i Stockholm, haha! Vad skulle man göra då? Ringa mamma och störa mitt i semestern ba, kan du ringa och sjukanmäla mig? Haha, nej inte direkt! Och pappa svarade inte på telefonen när jag ringde. Så det blev surt.
Då ringde jag själv. Men nog om gamla tider..

Jag ringde i morse som sagt, sedan när jag väl vaknar till går jag upp till mamma som sitter i köket. Det fösta hon säger är: -Jag ringde och sjukanmälde dig.
Direkt känner jag sucken inom mig och slänger ur mig: - Jag kan sjukanmäla mig själv, jag är faktiskt 18 år och myndig, jag kan ta hand om mig själv.
Mamma säger då: - Ja, men jag lever kvar på gammal rutin.
Haha! Mamma då, börja tänk och släpp lite ansvar :) !
Jag hoppas på att kunna gå till skolan i morgon, det är även någonting på MQ för deras medlemmar. Jag har MQ-invite och ska dit såklart!

Sedan har jag blivit sjukt intresserad av Guitar hero, jag funderar starkt på att köpa det till mitt ps2 som jag spelar på så sjukt mycket! Nooot! Jag spelar aldrig samt att jag aldrig sjunger ;) Men guitar hero 5 är helt sjukt kul och bra låtar så imorgon ska jag unna mig nått kul så troligen ett köp av det.
Nu ska jag visa mina gitarr kunskaper, jag är bäst!

Nu ska jag dra mig för att försöka sova, om det blir skola imorgon så är det inga roliga lektioner som väntar.. Därav känns det inte särskilt lockande att gå till skolan.


Godnatt!

Få gratisprover hemskickat!

Hej på er!

Idag mår i alla fall jag inte bra, så dåligt att jag till och med är hemma från skolan vilket inte är så ofta.
Jag har tagit en hel del tabletter ipren, alvedon och massa liknande men ingen verkar hjälpa särskilt mycket.

Igår googlade jag vidare om Lacoste challenge och hitta en sida där man kunde beställa hem ett prov på parfymen.
Är ni också sugna på att beställa hem ett parfymprov av Lacoste challenge klicka på bilden så kommer ni automatiskt skickas till den sidan där jag beställde provet!

(Klicka på bilden ovan)


I övrigt så har jag kommit på att jag älskar att få brev. För cirka en halvtimme sen fråga jag mamma om posten hade kommit, hon sa: - ja, det är möjligt.
Jag näst intill sprang ut till brevlådan för att kolla. Oh, yes! Det visade sig att det hade kommit. Det hade till och med kommit ett mindre paket, så klart hoppades jag att det var till mig men icke sa nicke.
Det var till min syster..

Jag fick ett brev trots allt. Det var om att jag ska få reseersättning varje månad, vilket inte sitter helt fel. Men dem går till busskort men ändå, kul att se att pengar flyter omkring en!


Lacoste Challenge

Parfymen från lacoste!

Lacoste Challenge



Produktbeskrivningen kommer från grooming.se och lyder följande:


Lacoste Challenge är en aromatisk doft med inslag av träslag och fruktiga noter. Den har en energisk öppning skapad av citrusnoter och en hint av bergamott. Hjärtat av doften utvecklar sig med ingefära kombinerat med aromatisk lavendel och violblad i en sensuell harmoni. Doften avslutas med en perfekt kombination av tradition och trend, skapad av exklusiva träslag.

Med Challenge går Lacoste tillbaka till sina rötter som började på tennistouren. Flaskan är formgiven som handtaget på ett tennisracket med den klassiska krokodilloggan. Ansikte för doften är skådespelaren Hayden Christensen.

 

 

För mig låter det som en parfym med frisk och sensuell doft som lätt blir ihågkommen. Det känns som att den inte sticker ut för mycket men har en annorlunda doft.

Till denna underbara parfym finns det även en deo stick, deo spray, after shave och shower gel.

 

En helt komplett serie med andra ord.

Helt klart värt ett köp om man gillar lacoste.

Det sägs att det är deras bästa parfym som någonsin gjorts.


Detta är en parfym för alla lacoste älskare!


ont i kroppen

Godmorgon!
Idag är det inte min dag, jag vaknade med brännande huvudvärk. Det fanns inget annat i mina tankar än att somna om, gick upp tog två tabletter sen sängen igen. Nu har jag vaknat till igen och trots att jag inte mår bra så ska jag till skolan! Jag kan inte missa nått nu.

Medans resten av klassen sitter och har religion så sitter jag här hemma, bussar är inte alltid det roligaste. Nu måste jag ta på mig för jag ska åka till skolan, då får även jag ha lite religion!

Jag vill bara att dagen ska vara över, det jag ser fram emot idag är att det är Idol kl 20.00 TV4.
Nu har kvalveckan börjat så nu är det vi tittare som avgör vilka som ska gå vidare, så se till att inte missa det nu så att vi tillsammans kan rösta fram de bästa ur Idol.

Nu blir det fix, sedan skola



Sadface, på nått sätt känner jag likadant,
jag kan inte känna någon lukt..

Söndag, vadå jag pluggar!

Godnatt på er kanske man ska börja med att säga?

Idag vaknade jag sent, och jag mådde inget vidare, jag är fortfarande inte bra..
näsan är konstig och gör ont samt att min hals håller på att hosta ihjäl sig ;(

Idag var det bara att ta det lugnt men jag kände för att göra lite nytta så Krille och jag bestämde oss för att jobba lite med vårt UF-företag. vi satt i flera timmar med det. Inte nog med det när han åkte vid 20-tiden så fortsatte jag att arbeta med det.
Hur bra är inte jag? Ibland förstår inte jag att jag gör saker jag egentligen inte skulle behöva bry mig om?
Jag är faktiskt stolt att vi tog oss tid till det, totalt sett kommer det behövas hur mycket fritid som helst men det är jag beredd att offra! Jag tycker UF är jättekul.

Nu har jag i alla fall arbetat klart för dagen och vi är snart igång med den riktiga resan och jag ser verkligen fram emot det.

Nu ska jag försöka varva ner lite så man kommer i sängs i någorlunda tid ikväll för imorgon blir det mer UF-tid under dagen.


Även Victor kan vara trött, sjuk och ofixad!
Nu ska jag röra mig här i från och fundera på vart helgen tog vägen..

Lördagsnatten!

Ja, lördag och numera natt! Jag är sjuk och har ingen ork för någonting.
Jag har jobbat idag, det gick bra men när jag kom hem så somna jag direkt, helt värdelöst att förstöra helgen med att vara sjuk!


Snart är det måndag vilket jag inte vill ha just nu.
nej, nu tar orken slut igen, jag måste bli frisk känner jag!
Godnatt!



I got this feeling

Bra humör, taggad till max!
Hejdå mitt älskade hem!

Taggad för utgång, bara för att jag är 18år!
Bara för att jag har jobbat klart för dagen!
Bara för att jag får göra som jag vill!
Bara för att jag är så glad!
Bara för att!
Bäst!



Jag ska jobba imorgon!


fredag=skönt!

Godmorgon!
Idag är det fredag, någon mer än jag som tycker det är skönt?

Idag ska jag jobba på Alina Systems, just as always på fredagar!
Jag tycker det ska bli riktigt kul och det verkar ha kommit in mycket nytt så det ska bli kul att se :) !

Nu har jag lite bråttom för att hinna fixa klart mig men jag lever i stress non stop så det känns som att man aldrig kommer ur stresslivet även fast man borde, jag vet att jag borde skärpa mig men det blir aldrig som jag tänkt mig med planering. Det är rätt surt!

Nu ska jag sticka upp, lite frukost måste fixas.
Nått jag kom och tänkte på när jag rensa lite bilder från skrivbordet var att jag ville ha längre hår.
Okej, på bilden har jag inte långt men i verkligheten nu så har jag kortare, jag vill ha samma hårlängt som på bilden nu!


Bilden är från mars i år.


UF dags i skolan, men missade sen idol!

Kort skoldag, kan det bli bättre?

Efter UF-lektionen och många diskutioner med min kompis krille om vårt företag så efter lektionen vart det lunch!
Pannka, underbart gott!

Sedan drog jag till lilla Enköping, tog mig till lilla centrumet och kika på lite kläder.
Gud så kul man kan ha genom att prova "lite" jeans. Det tog timmar känndes det som och jag velade hur mycket som helst. Jag hade på mig minst 8 par jeans och jag skojar inte!
Jag kunde inte bestämma mig för nått så jag tänkte fundera över natten och troligen försöka komma fram till någonting tills imorgon.
Efter en tur på stan så drog,
Josefin och jag till Lollo och Stefan för att äta, vi lagade mat.
Ibland undrar jag hur mycket jag äter? HAH!
Vi lagade kyckling med klyftpotatis och bearnaisesås, också mycket god måltid.
Vi stannade där till halv 9 nån gång ikväll så jag missade idol!

Var det någon som såg Idol och tyckte någon var riktigt bra?
Länka youtube länk om ni vet!

Vi drog förbi Coop på hemvägen för att köpa lite godis, får man ha en bättre tjockisdag en denna? Hmm..Tveksamt. Men man måste kunna leva tycker jag!

Nu, hemma! Skönt som bara den, en lång dag idag känns det som.

Jag hoppas ingen missar Blog awards som är i full gång!


Därför dags för mig nu att springa till teven!
Det finns alltid något bra att kolla på, jag vet att Klick går på 6:an så nått går att luta sig tillbaka till!

Rånad eller, nae?

RÅN, RÅN, RÅN!

Allting handlar om rånet som skedde imorse i Västberga.

Så himla välplanerat rån, bättre får man leta efter i Sveriges historia. För det första att använda helikopter är inget som vanligtvis används i Sverige, enbart i filmer vi ser. Det andra är ju att dem är inte dumma, dem saboterar så att polisernas helikoptrar inte kan starta. Wohoo, det här låter som en toppen actionrulle. Tja, det är vad detta liknar egentligen. Dem var en hel del som utförde det och sprängde upp både väggar och tak. Ja, dom tog sig in via taket, vilket vanligtvis inte heller händer här i Sverige. Det här är proffsjobb som har utförts för näst intill första gången i Sverige, jag undrar hur det här ska sluta?
Jag tycker det är lite småspännande att så här så pass stora saker händer i Sverige, men det är inte kul att det händer. Det drabbar en hel del.

Rånarna kan ha kommit över mer än 100 miljoner kronor. Vilket är en hel del, inte sant?
Tja.. Det här kan drabba en hel del av befolkningen i Stockholm då detta kan innebära att bankomaterna i stockholms samhället är utan pengar.


(Klicka på bilden för att komma till Aftonbladets artikel om rånet)

Något jag störde mig på otroligt mycket är att helikopterområdet där Stockholms helikoptrar befann sig var utan säkerhet som gjorde det mycket enkelt för rånarna att förstöra där så att dem inte kunda starta, i och för sig så ställde dem bara en väska med texten "bomb" på i stort sätt, därför kunde dem inte starta.

Nått mer som är märkligt är ju att dem som tar sig in var lugna hela tiden och hade bra mycket tid där nere och kände nog aldrig någon press, inte heller någon säkerhet i form av vakter eller likanande. Ett perfekt sätt att ta sig in. Samt att vad är det för datum i helgen? Rättare sagt på fredag, jo, 25:e vilket innebär löning. Som sagt det här har nog tagit ett tag att planera.

Nu har jag fått mitt sagt, skriv gärna en kommentar om vad du tycker om Sveriges säkerhet och vad du känner nu efter det här rånet!

trött eller?

Ja, hemma är man efter att ha solat vilket var mycket skönt trodde jag?
Det började med att när jag skulle gå och hämta min cykel så var den borta så jag stod där med min nyckel i min hand och inte hittade den, saaadface :(

Sedan till solariumet..
Ja, mitt favorit solarium var upptaget så jag drog till ett annat solställe.
Lite mindre omtyckt här men whatever tänkte jag och la i pengar för att sola.
HA HA! Jag märkte sakta men säkert att "solarie locket" öppnades sakta men säkert.
Hur kul var de? Det gick väl inte upp helt men det öppnades i alla fall, inte kul alls.

Jag slappade framför teven vid klockan 8 för att se Idol. Efter det så slumrade jag till, så det blev ingen kändisdjungeln för mig.
Nu har jag vaknat till och ska bege mig in till duschen, wohoo!

EFTER DUSCHEN!
Mördar ämnet!
Fysik B!

Jag ska försöka ta itu med lite fysik B uppgifter jag har till imorgon,
vissa går i skolan och försöker sköta den!
Jag känner mig duktig :)


Dör jag inte av dem så ska jag ta mig mer tid för bloggen, troligen en ny design är på ingång men det kommer troligen dröja. Jag gillar förändring så jag jobbar på det!


Trött på att vara så blek!

Trött på att vara blek!

Nu ska jag iväg för att sola, jag är trött på att vara blek.
Tagga till och visa min bruna hy for sure!


Snart Paradise hotel?

Sovmorgon, kan det bli bättre?

Jag har vaknat, ätit lite frukost, pratat med mamma. Nu sitter jag här och är som vanligt lika stressad.

Jag satt och bläddra runt lite på aftonbladet och hittade en artikel om Paradise Hotel. Jag har varit ett stort freak av det när de tidigare säsonger har gått. Och nu är det snart dags igen. Jag har inte sett så mycket av deltagarna men artikeln jag läste om handlade om Lars-Inge Svartenbrandt, eller Lars Ferm som han numera heter, hans dotter ska vara med i Paradise hotel och han själv, Lars Ferm är en känd brottsling och det blir skruvade konsekvenser.


Jackie Ferm, som hon heter kommer
vara med i Paradise Hotel
(Klicka på bilden för att komma till artikeln på Aftonbladet)

Hon har även vikit ut sig i tidningen Slitz, vilket en hel del av deltagarna har gjort under de tidigare säsongerna. Av de 5 killar och 5 tjejer som kommer vara med så känner jag att hon kommer vara en av dem som skapar dramatik, det ska bli kul att se. Jag längtar tills säsongen drar igång.


Nu ska jag stressa vidare och ta mig till bussen!

@Skolan!

Nu sitter jag i skolan och har precis påbörjat min andra lektion för dagen. Det är IT-Samordning som är lektionen.
Det här är inte det minsta kul, jag och min grupp kommer inte riktigt igång som vi vill.
Vi ska sätta upp ett företag med 4 underkontor med ett huvudkontor. Vi ska bygga upp hela deras nätverk osv..
Så om någon råkar ha lite kunskaper om servrar och mer om interna nätverk så får du gärna höra av dig.
Nu sitter vi här och grinar över våran uppgift, vi vill bara bort här ifrån.
Vi har i alla fall lite roliga stunder, kolla bara på den här bilden. Det är tur att någon är glad!
HA-HA!
Sen hittade vi en riktigt rolig video :)
Klicka på bilden för att se hela videon!

Nu ska jag sätta mig in i arbetet igen!

Utvärdering av helgen!

Vanligtvis brukar vara ledig på fredagar. Eller rättare sagt jobba på Alina Systems. Men istället var det andra planer då det var skolfoto på schemat.


Ungefär så här försökte jag se ut på skolfotot, verkligen missnöjd!

Det började med att jag kom till skolan, drog för att käka på restaurangen som vanligt. Sedan så var det snabbt tillbaka till skolan för att ta korten.. Jag fick stå brevid den omtalade killen i klassen som ser väldigt bra ut ( STORT IRONI) han är så rolig att man skrattar när man ser honom. Ful helt enkelt. Nog om det!

Kortet blev klart, då blev det mer mat på Subway med Sebbe, Krille och Elin som kom.


Lite mat, MAAAAT!


Make my dag! Wihoo!


Happyface Krille :) !


Sebbe on tha pics!



Efter att Sebbe har moffat i sig maaaaat, så drog Krille och Sebbe hem medans jag drog vidare till stan med Elin. Jag provade massor och gud va hon och hennes kompis klagade att jag var seg! Jag tror inte jag har varit med om nått värre, jag måste nog skärpa mig :)

Jag hittade i alla fall en skojorta inne på Boomerang, happyface !
Sedan hem till Maddes kille för att kolla Idol efter det så drog jag mig hemåt, det blev teve hela natten. Thats my life.


Lördagen,

Då vart det en tur till Josefin och vi drog på en 40års fest och det var riktigt kul. Vuxet folk och gud så kul det var, det är verkligen skillnad att festa med yngre jämfört med äldre. Men visst, vuxna brukar bli lite barnsliga av sig. Det är också lite speciellt men kul som bara den!
Som vanligt under lördagen så jobbade jag, vi inventerade idag och började klockan 8 i morse. Kul var det!
Jag hör fortfarande blippljudet i huvudet. Hm..


Söndag, poff!

Har mest sovit idag för att huvet var inte riktigt på min sida, men helt klart värt det efter gårdagen måste jag säga!

Nu sitter jag här och ska äta, oxfilé med pommes och beasås. Underbart gott ska det bli!

Utvärdering om min helg!


Glöggen i år?

Är det någon som har koll på glöggen i år? Det börjar nämligen redan nu bli dags.. Jag tycker det är tidigt nog att börja ge sig in på julsaker men här börjas det tidigt.

Blossa är vad jag tycker ett av de kändaste märkena när det gäller glögg.
Dom släpper ny smak varje år som alltid är lika kul att prova på!

Storlek: 750ml
Pris: 89kr

Förhandsboka på deras hemsida för att vara säker att du får ett exemplar på
http://blossa.se/

Årets smak är med Clementin !

Så ser åretes flaska ut, inte den snyggaste flaska dem har gjort men det är bara att hoppas på att glögget smakar bättre.


Är ni några glöggälskare?
Skriv och berätta om era upplevelser angående glögg!

Pirrit för vännen

Hej!
Nu sitter jag hemma hos min vän Christian. Han ska köra uppkörningen 15.20 så vi ska dra oss snart.
Ni ska se honom just nu. Han går runt och är pirrig som aldrig förr, jag har också märkt att det blir ett och annat toabesök för hans del.

Jag förstår honom, nu i morse hade han teoriprovet till körkortet som han klara galant :) Grattis till honom!

Nu återstår bara uppkörningen för hans del, jag önskar honom all lycka!
Sedan blir det ut och gasa bara därför att..


Alltid lika taggade!
Grr på det ;)

Jag försöker lugna ner honom lite men snacka om uppspelt!
Nu blir det att tagga till för hans del medans jag sätter mig ner och lutar mig tillbaka för att läsa teorin till körkortet.

Ha det bäst!

Ha-ha!

Godmorgon!
Myckeet rolig morgon då jag vaknar runt halv 8. Då jag vanligtvis brukar gå till bussen.
Jag försöker då kolla på mobilen men den är avstängd. Shit, tänkte man och börja bli orolig över klockan..
I alla fall så satte jag på den och märkte att det var panik, men som jag sagt till mig själv så ska jag sluta stressa så jag tar nästa buss utan problem.
Jag har bara en lektion idag så om jag orkar så tar jag en sväng på stan för att hitta nått kul :)
Nu till det roliga !

Några svenskar som har förlorat hoppet om att leva och vikt sitt liv för att bygga lego.
1500 timmar har det tagit att byggt och satt ihop det här, så räkna på det ni så märker ni att det blir ungefär 2 månader och 2 dagar. Då pratar vi om den tiden det tagit men självklart har dem inte jobbat dag som natt varje dag i 2 månader.. Så tid har det tagit!
8-bit för er som kommer ihåg, det var ett tag sen!

Plugga mer då!

Ligger för tillfället i sängen och kollar på TV. Det är något program på TV3, jag tror det heter Superstars.
Det är något om gamla idrottsstjärnor som tävlar i olika lag mot varandra i olika grenar.
Lite underhållande är det :)
Men nu blir det Idol som vanligt, det finns inget bättre just nu!
Idag hade vi våran andra riktiga Fysiklektion om jag minns rätt?
Det innebar också PROV. Vi skulle läsa kapitlet, svara på 10 frågor samt läsa nästa kapitel som vi ska börja med.
Ja, lite kul var det på lektionen.
Under provets gång så kommer läraren till mig och säger:
- Har du inte pluggat Victor?
Då svarar jag och säger: - Jovisst, har jag det. Gjort uppgifterna och kollat på nästa kapitel också.
Jag hade för tillfället svarat på 3 av 5 frågor som provet bestod av.
Efter att provet var slut så fråga han om någon annan än jag hade gjort uppgifterna, men nej. Det var det inte, alltså bara jag som hade engagerat mig och gjort dem samt att ingen heller hade läst nästa kapitel.

Jag känner mig så nere när han står och säger att jag inte har pluggat bara för att jag inte kunde en fråga.
Men vadå? Jag visar mitt engagemang genom att göra det man ska medans andra inte gör det?
Det känns som att jag är utvald som någon form av hatobjekt eller liknande.
Jag känner mig fortfarande lite nere efter det.. Nu ska jag sluta tänka på det och ta nått gott för att unna mig något efter det som hänt!

Trött skoldag!

Då var man hemma efter en trött och långsam skoldag.

Vi började vid klockan 9 precis som vanligt.. Klockan han bli exakt 09.37 då säger en kompis:
- Vet du vad klockan är?
Jag svarar då, nej men det känns som vi suttit här ett tag?
Vi kollade klockan och konstaterade att vi bara suttit på lektion i dryga halvtimmen.
Då kom en reaktion från Sebastian som satt på andra sidan om mig..Den lät: - VA?!?

Ja, alla dagar i skolan går inte fort har jag nu kommit fram till!
I övrigt så har det varit så pass tråkigt att jag till och med tvingade mig själv att gå för att köpa godis på rasten, inte likt mig men mitt huvud brakade nästan ihop!

Jag är äntligen hemma och ska kämpa mig upp på övervåningen för att se till att maten blir gjord där uppe.

Köp två stycken 50cl drickor på nån Ica eller nått,
då får man ett par shutter shades på köpet!

Det gjorde jag, mohahaha!

Studiedag, men inte för mig?

Hej på er!

Idag hade jag studiedag, gissa vart jag spenderade dagen? Jo, på Alina Systems för att jobba. Visst är jag duktig?
Jag har alltså jobbat från ungefär klockan 9 i morse till halv 7.

Det är starkt jobbat tycker jag, när jag ändå vet att många i klassen ligger och sover bort halva dagen.. Haha!

Efter att ha jobbat hela dagen så gick jag runt i staden för att leta efter min cykel, jag som är så smart kommer inte ihåg vart jag ställde den i lördags? Hm.. Jag gick och tänkte efter och till slut så såg jag den i ett cykelställ, happyface direkt från min sida :)

Sen var det bara att rulla hem för att äta, och nu har jag till och med hängt in kläder i garderoberna. Jag är duktig!

Nu ligger jag i sängen och funderar på att krypa ner och kolla på teve, det tycker jag låter mysigt!
Jag frös så mycket att jag var tvungen att sätta på mig en mössa jag hittade i garderoben. Sweet!



Imorgon är det skolan som gäller, pigg och glad ska man vara!

in Uppsala

Nu är jag framme i Uppsala, kom för cirka 5 minuter sen. Jag har bara hunnit smita in på en kiosk samt satt mig ner på Coffeehouse by George, där jag sitter nu.
Nu är det bara vänta på nästa buss som går ungefär vid klockan 17, eller om de var 17.20
Whatever, jag sitter här med min Chai latte och försöker relaxa lite och bara tänka på att det är söndag.


Man får som sagt se sliten ut på en söndag!

Ett stort plus i kanten är att jag är ledig imorn, vilket i sin tur betyder att jag har haft en lååånghelg. Jag har alltså varit ledig. Fredag, lördag,söndag idag då och på måndag. Det tycker jag är skönt, och det kallar jag riktig skola ;)


Uppsala, ja tack

Hej!

Nu sitter jag på bussen och är påväg till Uppsala. Kvällen igår blev också en galen kväll.
Nu börjar jag förstå hur äldre människor lever sitt liv och det är ingenting att klaga på! Jag längtar redan till nästa helg.
Igår vart det som sagt utgång, kvällen blev lång och jag hade riktigt kul och träffade en hel del gamla klasskompisar och barndomskompisar..



Tyvärr lite bildtorka i och med att jag fortfarande inte har fått tillbaka min kamera.
Nu ska jag nog möta john blund ett tag till på bussen!
Jag känner mig sliten.


Dagen efter första dagen!

Då har man vaknat upp efter första helgdagen som 18åring, det kan bara betyda en sak!
Jag lever fortfarande i alla fall. Men mina saker ligger kvar i Väterås hos en kompis i och med att vi drog till Silk i Västerås. Bilder från igår kommer så fort jag får tillbaka min väska med mina saker samt min kamera som en annan kompis har. Så jag sitter lite halvfattig utan saker. Verkligen allt är i Västerås.

Tråkigt igår var att mitt ansiktsvatten hade läckt i väskan så allt var blött inklusive kläder så jag stod en halvtimme och försökte torka dem med en hårfön.. Inte alls kul men det löste sig tillslut.

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på den nya disney channel kanalen som heter Disney XD, den hade perimär i morse. Och det går sjukt bra barnprogram.

Okej, jag känner att jag hade en del vuxepoäng i och med att man var 18 och allt men när man lägger sig och kollar på disney kanaler och vet när premiären är och vise versa då känns det som att dem poängen försvinner rätt snabbt. Good luck för mig!

Teven väntar!


igen igen igen!

För tredje dagen irad så är det idol, jag är färdigladdad och slänger mig direkt framför teven!

Missa inte Idol!


Ännu ett moment närmare..

Det var tidig uppgång denna morgonen också, idag var jag som sagt på riskettan, del 1. Det var enbart teori i tre timmar med rast.
Det hela gick bra så nu är ännu ett moment klart inför körkortet, jag börjar känna mig redo inför det stora!

Efter att ha gjort den långa teorin så åkte jag och mamma till skolan, fick köra dit sen så åkte mamma hem och jag gick till skolan. Det blev inte så mycket gjort innan det var lunchdags.

På lunchen drog jag en sväng på stan med Krille. Jag köpte ett nytt block till Fysik B kursen. Det är en av få kurser som vi använder papper och penna på. Det känns ovanligt.
HELLO KITTY !

Snyggare kollegieblock finns inte, det kommer att behövas om
jag ska klara fysiken!




Retardvarning på mig själv!

Shit vilken dag!

Upp tidigt för att göra delarna, men jag är verkligen ett retard ibland.
Jag kommer dit och snackar med dem och sedan säger dem att jag har bokat två tider på del 2 och ingen på del 1. Ibland undrar jag vad jag tänker med, hur lyckas man boka samma kurs två gånger?
Jag började skratta när jag förstod hur dum jag är.. Haha, riktigt snett gick det i alla fall.
När vi väl fixat till allt så blev det som så att jag skulle som planerat göra halkan på eftermiddagen men då fick jag och min mamma en förmiddag att slå igen inför väntan på halkan.

Vi gjorde både det ena och de andra, jag fixade bland annat mitt Visa kort så nu skall de komma hem. Det känns skönt att man inkammar lite vuxenpoäng här och där nu när man äntligen har blivit stor nog för att ta ansvar :)

Så här lär mitt fina visa kort se ut när jag får det, lycklig kille!

Sedan var det som sagt bara att bege sig ut till halkbanan, och shit va kul det var!
Det var länge sen jag hade så kul när jag körde bil, det är verkligen inget att oroa sig för. Det är bara att gasa och vara glad!

Så det fixade jag idag utan problem, och del 1 som jag olyckligtvis nog inte bokade får väntas med..
Om jag ska vara ärlig så hade jag tur för att den blir av redan imorgon!

Ibland går allting som det ska, det gjorde det den här dagen. Även fast jag sladda som jag vet inte vad.. Jag var den förta som fick sätta sig bakom ratten i min lilla grupp så det blev lite nervöst men riktigt kul.
Inget att oroa sig för ni som ska ta körkort!

Sedan efter att ha kört halkan så åkte jag in till Västerås igen för att möta upp Josefin och sedan tog vi en snabb chai latte på waynes coffee.

GOTT, GOTT, GOTT !

Efter det var det bussen hem som väntade!
Jag fick även en födelsedagspresent av Josefin eftersom hon inte kunde komma igår.
Gud så glad jag blev!

Kolla vilket fint halsband!
Riktigt fint halsband från Pilgrim, jag är en lycklig man nu!


Jag ber om ursäkt för den dåliga bilden men det är halsbandet
man ska kolla på :)


Ute på hal is..

Godmorgon alla morgonpigga och alla trötta människor!

Idag är jag uppe väldigt tidgt, men det har varit värre nån dag tidigare i veckan men det ska vi inte prata om nu.
Nu är det nämligen så att jag ska iväg och göra riskettan, både del 1 med teori och sedan
den praktiska delen ute på halkbanan!

Man kan ju undra hur det kommer se ut för mig?
I vilket fall som helst så känner jag mig lugn, än så länge i alla fall!

Alla som har gjort den säger att den är kul så jag kan väl inte mer än se fram emot den och hoppas att det blir riktigt kul, det återstår att se.

Nu måste jag dra mig, jag ska köra enda till Västerås och först ska jag köra Elin till skolan :)

18 år!!

Då var min första dag som 18 år över!

Jag har haft en sjuk dag om jag får fatta mig kort och gott,
det började med att mamma näst intill glömde mig och inte kom ner med frukost på sängen med min syster.
Då kändes det som att hon hade glömt mig men hon hade stått med min smörgåstårta hela natten så hon var helt enkelt död.. Stackars min mamma, som jag plågar henne :(

Då fick man istället stressa till skolan för att kunna hinna med att cykla med Saga till skolan, hon tjatade om min present som jag skulle få hela dagen. Det var sjukt kul men senare under kvällen fick jag den, tack Saga!

Skolan var rätt lugn och klasskompisar grattar en som bara den.. Alltid lika kul och jag uppskattar det verkligen!

Något mer kul som hände var också att vi fick prova studentmössorna idag :)
Jag beställde även min mössa med lite små artiklar till eller rättare sagt accessoarer och nån mjukis dress med namn på.
Hoppas dem kommer snart, det ska bli riktigt kul och se!

Sedan var det bara att ta sig hem för att bli firad, pappa var där när jag kom hem, även mammas kille hade kommit för att gratta mig och det var också uppskattningsvärt.
Sedan vid 6-tiden så började kompisar komma :)

Vi åt mammas goda smörgåstårta, kollade idol och fikade med muffins och kakor, riktigt kul.
Jag tackar alla som kom, det var jättetrevligt och tack för alla presenter!
Jag hade jättekul och hoppas att ni också hade det!


Jag bara kände för att bjuda på en bild då jag var brunhårig,
mer bilder på mig kommer troligen upp imorgon!
här var man liten och tuff, men nu är det ändring på det :) !

Nu ska jag krypa till sängs för nu är jag trött,
glöm inte.

JAG ÄR EN STOR POJKE NU !

Teevee

Nu ska jag fördriva lite tid innan jag skriker av lycka,
Pirates of the Caribbean, Svarta Pärlans förbannelse är det som står på schemat!

Jag har fått en väldig förmåga att kolla på tv och lyssna på musik betydligt mer än vanligt, men jag förtår inte alls varför?

 

Hm.. Tankar går men finner inga svar, jag måste nog sluta tänka så långt att hjärnan blir överbelastad.Dagens religionlektion har fått mig att tänka på dem mest underliga frågor.. Jag säger bara det att man lever i nuet och ska nog inte sätta sig in i för mycket tankar, det sluta bara i negativa vibbar runt om en.

Jag kommer nog att försöka undvika långa och djupa samtal på religionlektionerna.

Film för mig nu!


Lilla pojken, stoor!

Nu sitter jag här hemma helt slut i hela kroppen men vad gör det?

Om ungefär 3 timmar så börjar min födelsedag!

Lilla pojken blir stoor!




Kan det bli bättre än att fylla 18 år?

Jag ska njuta hela dagen och göra saker bara jag får :) !

Det finns kanske likheter?

På bussen satt jag och saga och prata. Från ingenstans sa hon att min bild på mig på min header var lik Mozart, jag satt som ett frågetecken ett tag men sedan började jag att fundera..
Jag kunde dock inte hitta många likheter men det kanske stämmer?
Jag tycker dock att jag är mer lik beethoven om jag får säga det själv.
Har jag rätt eller fel?
Nej, jag kan dock inte hitta många likheter!
Nu när vi ändå är inne på lite äldre saker så kan jag säga att jag sitter i skolan och har religion, religionen kanske inte är det roligaste men helt klart så finns det lite småintressanta saker.

En enkel söndag!

Hej!

Då var det söndag och kvällen har tagit sin ingång.

Den här var sista helgen som jag klassas som liten pojke som inte kan gå på krogen så det känns som att en stor förbättring kommer ;)
Jag ser fram emot det enormt mycket!

Det här kommer dock inte få stå ivägen för att vara med mina yngre vänner, jag känner bara en större möjlighet för att ha kul på ett annat sätt. Snart drar det igång!



I övrigt idag så var jag och sola med Josefin och Natta, skönt och det kändes att man behövde det även fast jag tvekade lite innan men man vill ju inte vara vit på sin 18 års dag. Så det var bara att ta sig dit och mysa för stunden!

Snart ska jag behe mig in i duschen, jag känner för en riktigt varm dusch!

Cool stuff!

Jag hittade lite roliga saker i butiken :) !


Titta vilka snygga högtalare med musse pigg på :)
mysigare kan det knappast bli!


Hörlurar med askungen på,
dom ser inte bara bra ut!


Vissa har musmattor som är helt svarta, vissa har helt blå.
Vissa väljer att ha hitta nemo som sin musmatta,
vad väljer du?


Körningen!

Jag är en bra bilförare,
jag är en bra bilförare.
Jag är en bra bilförare,
JAG ÄR EN BRA BILFÖRARE!

Ibland måste man ha tur, ibland måste man bara gilla läget och ta det som det kommer.

Jag glömde bort min tid hos bilskolan så jag fick näst intill springa dit, och kom dit stressad.
Men ändå.. Det gick bra och han tyckte jag var väldigt duktig för första gången på bilskolan, jag är nöjd men shit va konstigt det kändes med en annan bil!


Inte den bilen jag körde men kan kanske
skaffar sig en BMW i framtiden!

 

 

Jag är en bra bilförare,
jag är en bra bilförare.
Jag är en bra bilförare,
JAG ÄR EN BRA BILFÖRARE!

Bilföraren victor?

Idag har det varit uppstarten av UF, massa inspiration med mera..
Jag hoppas att året kommer bli riktigt kul!

Jag slutade tidigt, ungefär vid klockan tolv. Drog hem och var med kompisar och tog en sväng på stan. Jag hitta fina smcken på guldfynd så jag tror jag vet lite mer saker jag ska önska mig när jag fyller år eftersom jag fyller på tisdag!

Sedan ringde mammas kille och han hade problem med datorn & telefonen, så jag agera som någon lite supportsnubbe och gick hem till honom för att fixa det. Det är tur att jag kan så mycket!

Efter att ha varit hemma ett tag så kommer mamma inklmpandes och hoppas på att vi kan ut och övningsköra, så det var bara att ge sig ut i trafiken, men det är alltid bra.

För imorgon ska jag till bilskolan för att ta min första körlektion, jag undrar hur det kommer gå?

Victor kan bli farlig i trafiken?


Är det så här en bil ser ut?


Betyder det att man ska
eller att man inte ska
köra ner för kanten?


Vi får se hur det hela slutar, ha det bäst så länge!

Torsdagsmorgon!

Hej! Nu har jag ätit frukost, fixat i ordning mig och redo för att ta nästa buss till skolan.. Det plågar en att gå upp så här tidigt varje morgon men idag är en dag att se fram emot, det är nämligen så att UF drar igång. Det innebär mer eller mindre att man startar upp ett eget företag så det ska bli kul! Det går heller inte lägga in bilder eller ändra text typ, så det får bli ett enklare inlägg :) Inte ens radbyte fungerar, bra grejer! Nu har jag inte tid att skriva mer för nu står Saga utanför dörren och väntar, Vi hörs!

Maskinen?

Någon mer än jag som har fastnad för Maskinen?

Maskinen - Alla som inte dansar !

 

 

Maskinen - Pengar !

 

 

Maskinen - Segertåget !

 

Jag vet inte varför, men dem är bra !


Johnbauer in my ass!

Skolan för dig om du inte ställer några särskillda krav!

Då är jag äntligen hemma efter ytterligare en dag i skolan. Jag var inte särskillt många timmar i skolan i och med att jag är ledig på onsdagsförmiddagar.. På eftermiddagen hade jag matte D, inte det roligaste men verkar inte så svårt?
Det jag vill komma till är att Johnbauer gymnasiet är verkligen ett kämpar gymnasium.
som jag har skrivit tidigare så fick jag inte läsa de kurser jag ville. Självklart tollererade inte jag det och gick till vår studievägledare samt rektor. Jag bokade möte. Men eftersom det var min studievägledare som säger emot att jag ska läsa alla de kurser jag vill så var det meningen att göra narr av henne framför rektorn.
Idag var som sagt mötet och det slutade med vinst för mig!
Jag placerade om lite kurser hit och dit, och vipps så fick jag som jag ville!

Tänk att man ska behöva göra allt själv, jag ber om hjälp av min studievägledare som ska kunna hjälpa mig att sätta ihop allt åt mig men istället struntar hon i det?
Jag tycker det är dålig stil, men jag tog initiativ till att planera och fick allting att fungera, hur kan det komma sig?

John bauergymnasiet borde ta större ansvar för sina elever och hjälpa dem när de ber om hjälp!


Ingen glad Victor idag :/

Fyller snart år!

Ohoo..
ni som känner mig lite närmare vet att det börjar närma sig..
Nu har jag börjat reagera att det inte är så lång tid kvar.
Idag är det mindre än en vecka, för på tisdag den 8 så fyller jag år!

Snart måste ni börja se upp för den här 18:åringen!


Jag, den lilla killen ska bli stor?

Bilden är över två år gammal, mer än så vill jag nog inte säga, för den är helt oredigerad!

Grattis syster!

Idag fyller min underbara syster.

Jag har äntligen hittat en bild som hon inte har, så nu kan hon skratta sig glad :)

Mohaha!


GRATTIS SYSTER PÅ 16ÅRS DAGEN!

Stående bussresa i 50 minuter!

Skönt att man kunde sluta lite tidigare i skolan idag, det är inget man klagar över :)

Självklart är det någonting annat som krånglar då.
Jag skulle som vanligt åka hem klockan 4 från Västerås, men ingen buss kommer till Västerås Centralstation, då vart man riktigt förbannad!
UL är inget bolag att rekommendera att åka med!


Hoho, liksom.. Försening kan väl vara en sak, om det handlar om minuter men den kom inte alls. Det irriterade mig till max!
Inte nog med det så när nästa buss väl kom, då var det en kortare variant av buss som inte alla fick plats på just därför att föregående buss inte kom enligt tabell.

Ja, problemet slutade inte här.. Jag fick stå hela vägen mellan Västerås - Enköping, kul säger jag bara!
Något som också är värt att nämna är att det var en "praktikant" eller liknande som körde.
Hon var ung och ingen vidare erfarenhet som resulterade i längre bussresa, samt att det var en "extra" chaufför som tog upp TVÅ säten för att han satt där och kolla på när hon körde.

Hur agerar man som bussbolag om man inte ens skickar ut bussar till sina turer?

ALLA i bussen var helgalna, det här var inte första gången som det hände heller..
Synd att UL som är bussbolaget i detta fall inte kan sköta sina resor!

Det är dags att kräva ersättning för dessa bussresor, jag är fortfarande uppspelt från dessa problem dem har med bussar!

Jag väljer hellre att ta mig fram via tåg med SJ som många andra satt och diskutera om på bussen.

Nu ska jag kolla tågkort :) !

Logitech utbildning med produktvisning

Hej!

Ni som har läst bloggen tidigare vet att jag jobbar på Alina Systems när jag inte går i skolan och på helger.
I morse så var det en liten utbildning av de nya Logitech produkterna som Logitech kommer lansera framöver.

Gud va mycket nytt som kommer, ni som gillar att spela mycket spel på datorn kommer ha en ljus framtid framför er när det gäller produkter till gaming!

Här är Logitechs logga, ni känner säkert igen den :) !

Nu ska jag gå på lunch! 

RSS 2.0