Sol, vind och vatten

Hej allesammans, nu är det söndag igen! Den första jobbarveckan är slut och snart går vi in i den andra. Det ska bli lika kul som vanligt. Vädret här har växlat fram och tillbaka men för tillfället är det soligt som bara den, det är så underbart att känna den varma hettan från solen.

I morse vid 8 tiden så terrade min syster mig med massa sms och ringde några gånger. Snacka om dålig väckarklocka, det var jobbigt. Det hon ville var att jag skulle följa med till bålsta, och de kändes ju sådär i och med att klockan bara var 8.

Morgonen i övrigt bestod av att fixa och dona hemma. Mamma kommer hem från vårt landställe lite senare idag så man kanske ska passa på att försöka göra de lite snyggt här hemma, då kommer hon att älska mig ännu mer ;)



Vädret de kommande 10 dagarna här i Enköping, på bild ser det i alla fall lite lovande ut men när det väl kommer till skott så stämmer inte en kotte. Det blir aldrig skinande sol plus att det här kommer hinna ändra sig minst tjugo gånger.

Nu är väl det dags för lunchtime, vad ska man hitta på då? Hm.. Jag får se vad som finns :)

Ha det bäst!

Kommentarer
Postat av: ellinor

svar: hehe tack för tipset :) jag har med tänkt på det :)

2009-08-02 @ 15:15:32
URL: http://ellinorericsson.blogg.se/
Postat av: therese

hej, jag har frågestund på bloggen, så fråga Nu!

puss&kram på dig

2009-08-02 @ 15:38:28
URL: http://thereselindgren.blogg.se/
Postat av: TOBBE

nu tittar iaf solen fram hos mig. var annars ett skitväder idag med moln och spöregn. kanske tar en kvälls promenad ikväll. ska fråga grannen/barndomskompisen.

2009-08-02 @ 18:40:03
URL: http://veteran.blogg.se/
Postat av: julia

hjälp mig och svara på min fråga! får panik! :O

2009-08-02 @ 18:53:44
URL: http://pullzan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0